Haber

Belçika ekibi Gent’in stadına Türk bayrağı yansıtıldı

Belçika 1. Futbol Ligi (Pro Lig) ekiplerinden Gent, Kahramanmaraş merkezli 10 ili ve Suriye’yi etkileyen depremlerin ardından dayanışma amacıyla stadına iki ülkenin bayrağı yansıtıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Suriye’yi de etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında yabancı spor kulüpleri, Türkiye ve Suriye’ye desteklerini göstermeye devam ediyor.

Bu doğrultuda, Belçika Ligi ekiplerinden KAA Gent, karşılaşmalarını oynadığı 20 bin kapasiteli Ghelamco Arena’yı Türk bayrağı ile aydınlattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Türkiye ve Suriye yıkıcı bir depremle sarsıldı. Tüm Gent ailesinin düşünceleri, depremden etkilenen bölgede yaşayanlarla birlikte” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, depremden etkilenen bölgelerde yaşayanlarla dayanışma göstermek ve hayatını kaybedenleri anmak amacıyla, kulübün maçlarını oynadığı 20 bin kişi kapasiteli Ghelamco Arena’nın dış cephesine iki ülke bayraklarının yansıtıldığı belirtildi.

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.